Προσφορές Dacia

 

dacia2

 

Μόνο στην Auto Profit :
εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας και αγοράστε το Dacia Dokker Van με απόσυρση.
Από 11.200 ευρώ συν ΦΠΑ.

ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕΣ
ΤΟ ΝΕΟ DACIA DOKKER VAN

Κόστος συντήρησης μόλις 0,5 ευρώ/ημέρα!

Το Dacia Dokker Van, χάρη στα ξεχωριστά προϊοντικά χαρακτηριστικά του, αλλά και την ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή αγοράς, έχει ξεχωρίσει ως μία από τις πλέον αποδοτικές λύσεις για τους επαγγελματίες που αναζητούν ένα σύγχρονο Vanette. Οι κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες (750κιλά ωφέλιμο βάρος, έως 3,9κ.μ. ωφέλιμος όγκος) σε συνδυασμό με τις επιλογές τύπου διαχωριστικού (χωρίς χρέωση), καθιστούν το Dokker Van ιδανικό για ένα μεγάλο εύρος επαγγελμάτων και δραστηριοτήτων.

Όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα της Dacia, η χρήση δοκιμασμένων τεχνολογικών λύσεων του GROUPE RENAULT, όπως ο προηγμένος κινητήρας πετρελαίου 1.5 dCi της Renault, εξασφαλίζουν στο DOKKER κορυφαία άνεση, ασφάλεια, αξιοπιστία, αλλά και εξαιρετικά χαμηλό κόστος συντήρησης. Συγκεκριμένα σε βάθος 5ετίας το κόστος για την προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου αγγίζει μόλις τα 0,5 ευρώ/ημέρα! Αν υπολογίσουμε και την 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με την οποία καλύπτεται το μοντέλο, η Dacia δημιουργεί για τον επαγγελματία μια πραγματική ομπρέλα προστασίας, αφήνοντας τον να ασχοληθεί με την εργασία του, χωρίς καμία απολύτως έγνοια για το αυτοκίνητο του.
Το νέο DOKKER προσφέρει χαρακτηριστικά της μεγαλύτερης κατηγορίας ,ενώ προσφέρεται στην τιμή της μικρότερης.

ΔΕΙΤΕ τα πλεονεκτήματα του DOKKER έναντι του ανταγωνισμού
1) Όγκο χώρου φόρτωσης (m3) 3,3 έως 3,9 vs 2,5 έως 2,8
2) Μήκος χώρου φόρτωσης (m) 1,90 έως 3,11 vs 1,52 έως 2,47
3) Ύψος χώρου φόρτωσης (m) 1,27 vs 1,20
4) Ωφέλιμο φορτίο (kg) 750 vs 660
5) Χαμηλή κατανάλωση εντός / εκτός / μικτή (lt/100km) 4,4 / 4,0 / 4,1
6) + εργοστασιακό ηχοσύστημα με Bluetooth & χειριστήρια στην κολώνα του τιμονιού
7) + Hill Start Assist
8) + 5 χρόνια οδική βοήθεια

Προικισμένο με την τεχνογνωσία της Renault (18 χρόνια Νο 1 μάρκα Επαγγελματικών στην Ευρώπη), εξοπλισμένο με όσα ζητά ο σύγχρονος επαγγελματίας, δυναμικό ύφος, υψηλή αξιοπιστία, κορυφαία χρηστικότητα, αλλά ταυτόχρονα με το μικρότερο δυνατό κόστος αγοράς και συντήρησης, το DOKKER VAN είναι ένα μοντέλο που εφαρμόζει στην πράξη τη φιλοσοφία "πάρε περισσότερα, δώσε λιγότερα" που χαρακτηρίζει την Dacia.
Διαθέτοντας την καλύτερη αναλογία ωφέλιμου όγκου / τιμής (έως 3,9μ3) στην κατηγορία του (ωφέλιμο φορτίο 750kg με τον οδηγό), το Dacia DOKKER αποτελεί την πιο συμφέρουσα επιλογή, μειώνοντας σημαντικά το κόστος που δαπανά μία εταιρεία για τις ανάγκες μετακίνησης, αφού προσφέρει δυνατότητες αυτοκινήτου μεγαλύτερης κατηγορίας σε τιμή της μικρότερης.
Εξοπλισμένο με τους αποδοτικούς πετρελαιοκινητήρες Renault dCi 1.5lt με 75hp & 90hp (μέση κατανάλωση 4,1lt/100km) και όλα τα συστήματα ασφάλειας (ESP, Hill Assist) και άνεσης (A/C, full ηλεκτρικό πακέτο, ηχοσύστημα με Bluetooth και χειριστήρια) σας επιτρέπει να εργάζεστε με περισσότερο κέρδος και λιγότερο κόπο.
Διατίθεται με στάνταρ δεξιά πλευρική συρόμενη πόρτα χώρου φόρτωσης, πίσω δίφυλλη με τζάμια και άνοιγμα έως 180ο , πλαστική προστατευτική επένδυση χώρου φόρτωσης και 12 σημεία πρόσδεσης φορτίου.Αν το επάγγελμα σας είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος ή απλά θέλετε να απομονώσετε σκόνη και οσμές επιλέξτε το κλειστό διαχωριστικό με τζάμι που εξασφαλίζει μήκος χώρου φόρτωσης 1,90m. Αν έχετε ανάγκη από για περισσότερο όγκο και μήκος χώρου φόρτωσης που φτάνει μέχρι και τα 3,11m τότε το αναδιπλούμενο πλέγμα με το Dacia Easy Seat είναι αυτό που χρειάζεστε.
Σε κάθε περίπτωση η τιμή θα είναι ίδια, αφού όποιο διαχωριστικό και αν ταιριάζει στις απαιτήσεις σας θα το πάρετε ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ.

Το DACIA DOKKER VAN καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και 5ετή οδική βοήθεια με όριο τα 100.000 km.
To κόστος προγραμματισμένης συντήρησης για 5 χρόνια ή 100.000km είναι 750 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ                              

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ 1994 ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09.00-20.00

ΣΑΒΒΑΤΟ  10.00-14.00